Alcalde L’Alcudia

 

Tinc l’honor, un any mes, de donar la benvinguda a l’Alcúdia als futbolistes, elles i ells, als equips tècnics i aficionats que de nou convertiran l’Estadi Municipal Els Arcs en l’epicentre del futbol de formació a nivell mundial.

L’organització del COTIF ha demostrat, amb llarg de les 35 edicions celebrades, que han estat capaços de convertir un trofeu d’àmbit comarcal en el referent internacional del futbol juvenil masculí. Però ara han doblat l’aposta: en una societat que clama per la igualtat, arriba el moment de donar el ressò que mereix l’esport femení en general i el futbol en particular.

En les darreres edicions del torneig hem pogut observar el gran nivell tècnic de les xiques que han participat en la competició femenina, la seua determinació i, sobretot, que estan plenament preparades i sobrades de recursos per convertir el futbol femení en un espectacle tan gran com el seu germà masculí.

Per això el COTIF, amb el recolzament de l’Ajuntament de l’Alcúdia, s’ha posat entre cella i cella l’objectiu d’aconseguir que rivalitzen en capacitat competitiva i en atractiu per als espectadors i espectadores les dos categories, la masculina i la femenia.

I si el COTIF s’ho proposa és segur que ho aconseguirà. I així ens podrem sentir orgullosos, per partida doble, de tindre el millor torneig del món.

Benvinguts i benvingudes a l’Alcúdia, seu del millor futbol del món.

Andreu Salom Porta

Alcalde de l’Alcúdia